maanantai 10. marraskuuta 2014

Lasiartesaani ja ohjaustoiminnan artenomi-opiskelija Viivi Mäki-Vaurion Brechtje-Ellen van Art


Viivi Mäki-Vaurion Brechtje-Ellen van Art oli nukkehuutokaupassa / For Auction 10.11.-10.12 ja tuotti Unicefin rokotusohjelmaan 100 euroa. Kiitos Viivi! Kiitos Maija! Kiitos Brechtje-Ellen!









Nimeni on Brechtje-Ellen van Art ja olen Unicef-nukke. Pidän taiteesta, kulttuurista ja matkustelusta. Minut on tehnyt Viivi. Hän vietti puoli vuotta tänä vuonna Hollannissa eli Alankomaissa, oli siellä opiskelemassa paikallisessa yliopistoissa. Hollannissa Viivi ehti myös pyöräillä ja nähdä tuulimyllyjä ja tulppaaneja. Ja merta, laivoja ja taidetta tietenkin. Kuten nimestänikin voi päätellä, edustan kahta kulttuuria -  sekä Suomea että Hollantia. 

Minä haluaisin päästä asumaan hyvään  kotiin, jossa maailman lasten hyvinvointia pidetään tärkeänä asiana. Haluan olla mukana elämän suurissa ja pienissä asioissa, seurata elämän menoa vaikka en  leikkeihin osallistukaan. Mutta kuunnella osaan ja siinä olen hyvä.

Tämän tekstin minusta kirjoitti Viivi Mäki-Vaurio, joka on iloinen voidessaan osallistua näin Unicefin rokotuskampanjaan lasten hyväksi. Ja hän haaveilee uudesta matkasta Hollantiin. Viivi toivottaa kaikille hyvää loppuvuotta ja onnellista uutta!



Greetings to my international friends, this is an Unicef-doll I made:

Hei and Hoi!
My name is Brechtje-Ellen van Art and I´m an Unicef-doll. (You can find more information about the Unicef-dolls here: http://www.unicef.org/infobycountry/italy_15634.html.) I like art, culture and travelling. I am made by Viivi, who was studying in Holland this year. In me, in my face and clothes, you can see old Finnish and Dutch paintings. I represent two cultures - the Finnish and the Dutch.

I would like to have a good home. There is an auction about me. All of the money is used for the UNICEF´s immunization campaign. I´m happy if I can help the children in this way.


Taide minussa/Art in me:

Suomi/Finland:

Ellen Thesleff
Akseli Gallen-Kallela
Pekka Halonen
Albert Edefelt
Hugo Simberg


Hollanti/The Netherlands:

Jan Vermeer
Vincent van Gogh
Johan Hendrik Weissenbruch
Jacob Isaacksz van Ruisdael
Willem van de Velde
Claude Monet
Abraham Storck
Piet Mondrian
Willem Roelofs









4 kommenttia:

  1. Upea Brechtje-Ellen! 50 €

    VastaaPoista
  2. Jos sinut saan B-Ellen niin maailmanlapset saavat 100 €. ♡

    VastaaPoista
  3. B-Ellen ja Maija kohtasivat toisensa. Kiitos!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei ihanaa, tuleeko B-Ellen minulle? Siitä tulee sisko Tähdelle ja otan ne varmaan joskus mukaan matkalle Ouluun tai ehkä ens kesänä Lamujärvelle tai taidemuseoon Tampereelle. Hienoa!

      Poista