keskiviikko 10. joulukuuta 2014

Taiteilija Anu Sukasen Ruusu Nuppunen

Anu Sukasen Ruusu Nuppunen oli taidehuutokaupassa 10.12.2014-10.1.2015 ja tuotti rokotusohjelmaan 70 euroa. Kiitos Anu ja kiitos Kati!






 Utössä 5.joulukuuta 2014
Hei!

Minun nimeni on Ruusu Nuppunen. Olen kuuluisaa Ruususten sukua. Äitini on oikea prinsessa ja isäni Kurttu Ruusunen. Minut loi taiteilija Anu Sukanen. Olen yhdistelmä satua ja luontoa, jotka molemmat ovat Anun sydäntä lähellä. Minut ommeltiin kokoon ja kasvonikin sain häneltä Raumalla. Kaikki muu tapahtui kaukana Utön saaressa. Siellä tekijäni on asunut perheineen kuluvan syksyn ajan.
Minua ei suunniteltu vaan sain muokkautua intuition avulla. Hiuksen ovat ommellut yli sadasta ruusun terälehdestä ja korvissani hohtavat aidot kristallihelmet. Minulla on suuri neulahuovutettu sydän. Pikkupöksyni ovat käsinommellut, koska saaressa tekijällä ei ollut ompelukonetta. Mekokseni virkkautui lehtiköynnös, jossa ystäväni Kulta Hippunen tykkää kiemurrella.
Kulta Hippusen syntymä oli hauska sattuma. Saaren koululaisista osa näki minut alkutekijöissäni, jolloin nelosluokan Iiro totesi, että jos itse on nimeltään Ruusu Nuppunen, niin kaverina voisi olla Kulta Hippunen. Siinäpä haaste! Anu oli ajatellut keskittyä nukkeen, koska alunperin tässä kampanjassa on ollut kyse vain nukesta.
Heikkona lasten toiveille hän kuitenkin otti haasteen vastaan. Pitkien mietintöjen jälkeen Anu keksi mikä ystäväni Kulta olisi. Kulta Hippunen on perhosentoukka ja jokainen voi itse päättää millainen suuri ja kaunis perhonen kultaisesta toukasta kehittyy. Kulta symboloi muutoksellaan ystävyyden syntyä ja syvenemistä.
Mekon lisäksi minulla on kassi, jossa voin kuljettaa Kultaa ja Kullan evässalaattia, joka toimii myös Kullan hattuna tarvittaessa.
Minulla virkattu huivi ja ystävälläni neulottu kaulahuivi pitävät meidät lämpiminä retkillämme. Retkeily on meille rakas harrastus ja koko elämää pidämme mielenkiintoisena seikkailuna.
Jännityksellä odotamme kenen kanssa pääsemme seikkailemaan tämän Unicef-kampanjan avulla!

Ystävyydellä Ruusu










8 kommenttia:

  1. Ihanaa Kati! Minua jo vähän pelotti ettei kukaan halua olla ystäväni!

    VastaaPoista
  2. Onpas taas mahtavasti lähtenyt käyntiin huutokauppa. Ihanaa!

    VastaaPoista
  3. Vastaukset
    1. Salaa toivoin pääseväni Kati hoiviin, meissä kun on mielestäni samaa näköä ja tunnetta!
      T:Ruusu ja ystäväni Kulta peukuttaa myös <3

      Poista
    2. Kyllä sai Ruusu hyvän kodin! Nyt hän viihtyy vielä tämän illan TTN:n luona. Ruusu tykkää muuten kovasti Tuupun tauluista. Laitan kuvan faceen.

      Poista